ЛАРГО - Проект „Имам една мечта“

Кампания за Обществено осведомяване“ по проект "Имам една мечта"

header largo dream

18 март 2024 година

 

В рамките на изпълнение на Дейност 5. „Кампания за Обществено осведомяване“ бяха подготвени и отпечатани 100 бр. постери и брошури, които се разпространиха на срещи и събития на Клубовете в градовете: Кюстендил, Дупница, Радомир, Ракитово и с. Ковачево, Община Септември.

Целта на кампанията е да разкрие невидимия принос на ромските жени към общностите и обществото, да провокира размисъл и да повлияе върху обществените нагласи към ромските жени.

 

 

o-osv-
o-osv-
o-osv-
o-osv-
o-osv-
 

  Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение Либерална алтернатива за ромско гражданско обединение – ЛАРГО в партньорство с KUN Centre for Equality and Diversity – Норвегия и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg .

Проектът „Имам една мечта се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проект „Имам една мечта“ е да апробира, приложи и разпространи иновативни методи за овластяване на ромски жени и девойки чрез директно застъпничество.

 

Image
Този подсайт е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на подсайта се носи от Сдружение Либерална алтернатива за ромско гражданско обединение – ЛАРГО в партньорство с KUN Centre for Equality and Diversity – Норвегия, и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този подсайт отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg.

* посещения днес - 94 за месеца - 2296 общо - 28136

Currently are 10 guests and no members online